Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Farmářské trhy v Brodě nabídly ukázku přípravy burgu

/
/
/
625 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě se na Havlíčkově náměstí uskutečnily v sobotu 4. června od 8.00 do 12.00 druhé farmářské trhy v roce 2022. Počasí bylo ideální a lavičky před podiem byly zaplněné, když hrála skupina AT TIME.

Návštěvníci si mohli zakoupit třešně od domácích pěstitelů. Na odbyt šly mléčné výrobky, uzenářské produkty, zelenina a ovoce. Pořadatelky trhu zajistily pro gurmány ukázku přípravy burgu. Ruda Kubíček ze skupiny AT TIME moderoval ukázku z přípravy burgu v podání Bohuslava Rasochy, kuchaře z bistra Selská.

Výsledek si pochvalovali přítomní diváci, na které se dostalo. „V minulých letech jsem prováděl na trzích ukázky jako MV – catering. Nyní patřím pod bistro Selská, najdete nás u silnice na Jihlavu v lokalitě Selská jizba. Máme otevřeno pondělí – sobota 7.00 až 14.00, neděle 10.00 – 14.00. Více se lze dozvědět na našem webu,“ uvedl Bohuslav Rasocha.


Příští farmářské trhy se uskuteční v sobotu 2. července od 8.00 do 12.00.
„Pro velký zájem o ukázku přípravy burgu chceme pozvat na podzimní trh Bohuslava Rasochu, aby předvedl výrobu chutného jídla z produkce farmářů prodávajících na trzích,” uzavřela Alena Čechová, pořadatelka trhů.

  • Facebook
  • Twitter