Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Eva Pilarová a Oříšek měly v Havlíčkově Brodě úspěch

/
/
/
405 Zobrazení



Úvod neobyčejného večera patřil sboru Oříšek, který zazpíval dvě písně od skupiny Jelen – Vlčí srdce a Klidná jako voda. Pak následovaly tři písně s vánoční tématikou: Haleluja sláva, Maria a To já o pane můj. Sbor sklidil od obecenstva bouřlivý potlesk. Potom na podium přišla Eva Pilarová a nabídla vánoční i světové melodie za doprovodu hudebního dua: Milan Dvořák – klavír  a Vít Fiala – kontrabas.  

Zpěvačka zavzpomínala vyprávěním na své působení v divadlech Semafor a Rokoko, které doplnila i písněmi z té doby. Zazněly i největší hity Evy Pilarové včetně Montyho čardáše a Tureckého pochodu. Obecenstvo se přesvědčilo o jejím výborném sopránu o rozsahu tří oktáv. Jednu skladbu zazpívala bez mikrofonu, a pak řekla: „ Prostě to tam je.“ Její hlas má opravdu sílu. Koncert Evy Pilarové měl úspěch u posluchačů, které se skládalo z mnoha generací od dětí až po vrstevníky Evy Pilarové.

Vyvrcholením poděkování obecenstva byl potlesk ve stoje – standing ovation. Na závěr koncertu zazpíval sbor Oříšek společně s Evou Pilarovou vánoční koledu Narodil se Kristus Pán. „Byl to pro nás velký hudební zážitek, na který budeme dlouho vzpomínat,“ řekl Jan Kletečka, sbormistr Oříšku.

  • Facebook
  • Twitter