Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dvě havárie řešili policisté ve čtvrtek odpoledne

/
/
/
839 Zobrazení



Ve čtvrtek 30. dubna odpoledne narazil v Čížkově na Pelhřimovsku nákladní vůz do domu, dva lidé se zranili. Krátce nato vyjeli profesionální hasiči z Moravských Budějovic k havárii osobního auta u Blatnice.

U první nehody zasahovali profesionální hasiči z Pelhřimova krátce po čtvrté hodině odpoledne v Čížkově na Pelhřimovsku, kde po nárazu do domu skončil v péči zdravotníků řidič nákladního vozu a majitelka domu. „Zasahující jednotka provedla na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo událost technicky zabezpečila. Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin, hasiči únik zlikvidovali speciálním sorbentem. Na místo události si velitel zásahu vyžádal statika, který by měl zhodnotil stav nemovitosti. Zásah na místě probíhá, doprava v místě je omezena. Příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody budou vyšetřovat policisté,“ popsala první událost Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Havarované nákladní auto v Čížově, foto: HZS Kraje Vysočina

Po půl páté vyjeli profesionální hasiči z Moravských Budějovice, zdravotníci a policisté do Blatnice. „Řidička osobního vozu vyvázla z nehody bez zranění. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování,“ dodala Petra Musilová.

Osobní auto po nehodě u Blatnice, foto: HZS Kraje Vysočina
  • Facebook
  • Twitter