Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tři řidiči v pondělí na Vysočině havarovali, k nehodám vyjeli policisté

/
/
/
786 Zobrazení



Policisté na Vysočině asistovali v pondělí 23. července odpoledne a večer u dvou havárií na silnicích regionu, tři lidé se při nich lehce zranili.

Okolo šestnácté hodiny se stala dopravní nehoda na křižovatce silnic I/38 a II/602 na výjezdu z Jihlavy. „Policisté po příjezdu na místo zjistili, že devětašedesátiletý řidič, který jel s vozem Kia Carens po silnici I/38 ve směru jízdy od tunelu, nedal přednost v jízdě motocyklu Suzuki, který řídil dvaačtyřicetiletý motocyklista. Ten projížděl po silnici II/602 ve směru jízdy od Jihlavy směrem na Pelhřimov. Došlo ke střetu, řidič motocyklu při dopravní nehodě utrpěl lehké zranění a musel být vozem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice v Jihlavě. Ke zranění jiných osob nedošlo. Při nehodě vznikla hmotná škoda ve výši 175 000 korun,“ popsala první nehodu Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Ke druhé havárii došlo v pondělí 23. července večer kolem dvacáté hodiny na Třebíčsku. „Sedmnáctiletý mladík řídil motocykl tovární značky Kymco Stryker 125 a jel po silnici III/4102 ve směru od Sádku k Čáslavicím. Při jízdě se nechoval dostatečně ohleduplně a ukázněně a nepřizpůsobil rychlost jízdy motocyklu zejména stavu a povaze povrchu vozovky, následkem toho při průjezdu prudkou pravotočivou zatáčkou dostal na drobné vrstvě štěrku smyk, který nevyrovnal a havaroval v prostoru levého jízdního pruhu. Při nehodě se řidič motocyklu a jeho mladistvý spolujezdec lehce zranili a museli z místa nehody převezeni zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Třebíči k ošetření. Ke zranění jiných osob při nehodě nedošlo,“ dodala tisková mluvčí.

Policisté ani u jednoho z řidičů nezjistili požití alkoholu před jízdou.

  • Facebook
  • Twitter