Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dva chodce srazila auta ve středu na Vysočině

/
/
/
932 Zobrazení



Ke dvěma dopravním nehodám, při kterých ve středu 3. dubna srazila auta na silnicích Vysočiny chodce, vyjížděli policisté z Havlíčkobrodska a Žďárska. Po řidiči z Ledečska policisté pátrají.


Ve středu 3. dubna před osmou hodinou ráno srazil v Koželské ulici v Ledči nad Sázavou dosud neznámý řidič jedoucí směrem na Kožlí pravděpodobně s modrým osobním vozem při předjíždění na přímém úseku ve stoupání nezletilého chodce. Řidič předjížděl osobní vozidlo, přičemž se střetl s nezletilým chodcem, který šel také směrem na Kožlí po chodníku. Chodec utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Řidič vozu po střetu pokračoval dál ve směru jízdy.
„Po přijetí oznámení o dopravní nehodě provedli policisté šetření. Místo ohledali a zadokumentovali. V současné době se obracejí na řidiče, který v daném úseku předjížděl, ale i na řidiče předjížděného vozidla, aby se přihlásili na tísňové lince 158.
Policisté uvítají také svědectví dalších osob, které okolnosti dopravní nehody viděly a mohly by tak poskytnout důležité informace k dopravní nehodě. Zároveň se obracejí také na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci před nebo po ní zaznamenala, aby se přihlásili,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Ve středu po deváté hodině dopoledne došlo na Palackého náměstí v Novém Městě na Moravě k další podobné dopravní nehodě. „Senior jedoucí s osobním vozem Seat ve směru od Žďárské ulice přehlédl na vyznačeném přechodu pro chodce přecházející ženu, a došlo ke střetu. Chodkyně po nárazu upadla na vozovku. Při dopravní nehodě utrpěla zranění a zdravotnická záchranná služba ji převezla do novoměstské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Dechovými zkouškami u řidiče i přecházející ženy požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu šetří policisté z dopravního inspektorátu Žďár nad Sázavou,“ dodala tisková mluvčí.

Úvodní foto: Místo havárie v Novém městě na Moravě

  • Facebook
  • Twitter