Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Do Jihlavy na bloudění a festival kroužků

/
/
/
359 Zobrazení



Dům dětí a mládeže v Jihlavě letos po sedmé pořádá pochod noční krajinou nazvaný Bloudění Černými lesy. Skupiny maximálně osmi zbloudilců budou v pátek 26. května navečer odvezeny z Hájenky Černé lesy na sice nedaleké, ale blíže neurčené místo. V úterý 6. června se uskuteční veliká přehlídka všech zdejších aktivit, Festival Kroužků DDM Jihlava.

Po vysazení musí určit svoji polohu a naplánovat trasu svého přibližně patnáctikilometrového putování přes stanovené kontrolní body, na kterých je budou čekat zbloudilé úkoly. Zní to nebezpečně? S mapou, baterkou, tužkou a papírem to může být naopak zábava! V cíli bude navíc po úspěšném putování na účastníky čekat večeře a malá odměna. Více informací najdete na stránce www.bloudeni.4fan.cz.

Jihlavský Domeček pořádá také Festival kroužků DDM Jihlava, který se uskuteční v úterý 6. června v DKO. Připravena budou vystoupení dětí z hudebních a pohybových kroužků, ale také ukázky z kroužků dalších oborů, které DDM nabízí. Během celého programu budete moci zhlédnout práce výtvarných kroužků, tvořit v kreativních dílnách nebo si zasoutěžit. Celý program bude zakončen koncertem kapely CO?. Přijďte se podívat, jaké volnočasové aktivity a kroužky DDM nabízí a  kterým se vaše dítě může věnovat, seznam všech vystupujících najdete na www.ddmjihlava.cz/festival. Festival je otevřen všem.

  • Facebook
  • Twitter