Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dny otevřených ambulancí pro pacienty s lupénkou letos opět online. Konzultujte možnosti léčby přímo z domova

/
/
/
401 Zobrazení



Lupénka není pouze kosmetickou záležitostí, ale je onemocněním, které zasahuje celý organismus. Nové možnosti léčby mohou snížit závažnost jejích projevů a pacientům zkvalitnit život. Dny otevřených ambulancí jsou pro pacienty s lupénkou další možností, jak najít vhodnou léčbu včas. Nemocnice Jihlava otevře své virtuální dveře 23. června, online konzultace nabídne v časech od 9.00 do 12.00.

Organizují se pátým rokem a i letos se odehrají online, budou tak dostupné z bezpečí domova. Na jaře se do projektu zapojí čtyři specializovaná centra.
V letošním roce se koná pátý ročník Dnů otevřených ambulancí, stejně jako loni online. Pacienti se v druhé polovině června mohou prostřednictvím videohovorů spojit s předními českými dermatology ze specializovaných center – Nemocnice Jihlava (23. června), FN u sv. Anny v Brně (23. června), Karlovarské krajské nemocnice (23. června) a L DermaMedEst v Praze (24. června).

„Dlouhotrvající pandemie a s ní spojená opatření vedou k tomu, že pacienti mají tendenci odsouvat své návštěvy lékařů. Pacientům trpícím lupénkou je nyní umožněno řešit své problémy s onemocněním i online, a to díky poradně v rámci Dnů otevřených ambulancí. Stres a celková náročnost současné doby mohou problémy lupénkářů ještě zhoršit. Proto doporučuji nemoc a její příznaky nepodceňovat. Online poradna je určena jak pro pacienty, kteří lupénku již léčí, tak také pro ty, kteří ji ještě nemají potvrzenou odborníkem. Využít služeb poradny mohou i děti a mládež,“ říká MUDr. Marie Policarová z Nemocnice Jihlava.

Jak si zarezervovat online konzultaci
Odkaz na rezervační systém a podrobné informace najdou pacienti na webu www.kuzeaklouby.cz. Stačí si vybrat konkrétní den a jeden z nabízených časů. Následně obdrží e-mail s potvrzením rezervace a odkazem na videohovor – přes něj se v konkrétní čas připojí k online konzultaci s lékařem. Potřebovat k tomu budou počítač, tablet nebo chytrý telefon s webkamerou a mikrofonem.

„Lupénka může u některých pacientů v tomto nelehkém období také započít, na vině tomu je stres či nestandardní režim. Nejčastěji se toto onemocnění projevuje na kůži, ve vlasech a na nehtech. Může dojít i k rozvoji psoriatické artritidy, tedy k zánětu šlach a kloubů. Touto nemocí trpí přibližně jedna čtvrtina pacientů s lupénkou. Rozhodně se nevyplácí své potíže podceňovat, ideální je se o všem poradit s lékařem,“ říká Marie Policarová.

Online konzultace 23. června 2021 s odborníky z Nemocnice Jihlava
V Nemocnici Jihlava se novými možnostmi léčby lupénky zabývají dvanáct let. Jako specializované centrum nabízejí řešení i pro středně těžké a těžké pacienty, kteří na léčbu lupénky už možná zanevřeli. Online konzultace s renomovanými dermatology z Nemocnice Jihlava mohou být začátkem úspěšné léčby. Budou dostupné 23. června od 9.00 do 12.00 online. Nespokojte se s polovičatými výsledky a získejte svůj život zpět s vhodnou léčbou lupénky. Pro více informací, jak si rezervovat online konzultaci, navštivte web www.kuzeaklouby.cz.

  • Facebook
  • Twitter