Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den pro starou Brtnici

/
/
/
1095 Zobrazení



Den pro starou Brtnici v sobotu 28. září patří tradičně řemeslným a farmářským trhům s bohatým programem. Trhy začnou v 9.00 na náměstí a s nimi i celodenní zábava.

V 10.00 se malí i velcí mohou těšit na pohádku Malá Hastrmanka DS Jana Lišky. Po nich na pódiu zahraje hudební skupina Umí H…, která návštěvníky bude celým dnem doprovázet. Během dne se mohou těšit na vystoupení šermířů Novus Origo z Polné, dobového vystoupení tanečního souboru Campanello, letové ukázky dravců a po celý den Vás bude provázet tambor s halapartníkem a bavit kejklíř Jonáš.

Mohou navštívit výstavu Z Trevisa do Brtnice – Příběhy šlechtického rodu Collalto ve Valdštejnském domě, výstavu fotografií Brtnického fotoklubu v Kábově domě či starých fotografií Brtnice v kině. V sýpce bude připravená výstava šicích strojů, Brtnických kovadlin a morového průvodu. Otevřené budou také památky, např. Hoffmannův dům, farní a zámecký kostel, zámek. Po celou dobu bude možnost se svést koňským povozem po Brtnici. Celý den se zakončí kapela Dostavník.

Podrobný program Dnů pro starou Brtnici na stránkách www.brtnice.cz.

  • Facebook
  • Twitter