Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Děkujeme, že pomáháte, tvrdí v pelhřimovské nemocnici. Zdravotnické pomůcky podporují bezpečnost a stabilitu pacientů

/
/
/
409 Zobrazení



Velkorysý finanční dar ve výši deset tisíc korun darovala internímu oddělení pelhřimovské nemocnice společnost Glue+more, s. r. o., sociální podnik, který zaměstnává v Ústrašíně zdravotně postižené osoby, tj. osoby se změněnou pracovní neschopností a invalidní důchodce.

Interní oddělení III. za darované finance nakoupilo potřebné zdravotnické pomůcky, které pomáhají ke zkvalitňování péče o hospitalizované pacienty. Jedná se o čtyřkolové chodítko s opěrnou plochou, křeslo do sprchy a sedačku do sprchy, obě pomůcky jsou opatřeny hygienickým výřezem. „K finanční podpoře nás vedla informace o potřebě pořídit jmenované vybavení. Přímá podpora pro nákup potřebného vybavení se nám zdála vhodnější, než finanční podpora bez konkrétního určení,“ sdělil majitel společnosti Glue+more, s. r. o., Ladislav Růžička a dodal, že uvažuje o další podobné spolupráci s pelhřimovskou nemocnicí: „Jsme sociální podnik a tyto aktivity jsou i náplní naší činnosti.“

  • Facebook
  • Twitter