Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Debata o bezpečnosti v Jihlavě

/
/
/
590 Zobrazení



Bezpečnost v centru Jihlavy je v současnosti velmi často skloňované téma. Na sociálních sítích koluje velké množství zavádějících a nepravdivých informací. Vedení Jihlavy proto chce téma bezpečnosti komunikovat i přímo s veřejností. První z besed proběhne 29. září od 17.00 v gotickém sále jihlavské radnice.

„Rádi přivítáme osobně všechny, které toto téma zajímá a chtějí s námi situaci probrat z očí do očí. Možnost k setkání v tento den a čas bude samozřejmě i online ve formě virtuální kavárny,“ shodují se primátorka Karolína Koubová s radním Danielem Škarkou a doplňují, že kavárnu bude možné navštívit na adrese https://jitsi.jihlava-city.cz/kavarny.

Primátorka Jihlavy Karolína Koubová už nyní řeší a komentuje aktuální situaci ve městě. Z rozhodnutí města se například navyšuje množství strážníků a hlídek v centru města, intenzivnější budou také kontroly restaurací, zda nenalévají mladistvým a řada dalších kroků se připravuje.

  • Facebook
  • Twitter