Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dámské šaty pro každou postavu – jak si je vybrat?

/
/
/
1294 Zobrazení



Šaty jsou bezpochyby nejsmyslnějším typem oblečení, které každé ženě dodává kouzlo. Ovšem abyste vypadali co nejlépe, stojí za to zvolit si střih nejen podle svých preferencí a aktuální módy, ale také podle typu své siluety. Na co byste při nakupování měli dávat pozor?

Šaty a velikost poprsí

Prsa jsou skutečným atributem ženskosti a zároveň pro mnoha z nás jedním z největších zdrojů komplexů. Naštěstí, aby šaty vypadaly perfektně bez ohledu na velikost a tvar poprsí, stačí zvolit ten správný výstřih, který zvýrazní přednosti našeho poprsí a zakryje jeho nedostatky. Majitelky velkých, kulatých prsou by měli především investovat do kvalitní podprsenky, která jim poskytne pevnou podporu. Je také důležité vyhnout se příliš hlubokým výstřihům, protože by to někdy mohlo vypadat příliš vulgárně. Skvělou volbou budou dámské šaty s výstřihem ve tvaru písmene V, stejně jako ve střihu košile nebo obálky, který předvede sexy křivky, aniž by odhalil příliš mnoho těla. Na druhou stranu, dámy s menšími prsy vypadají nejlépe v oblečení, které rozšiřuje horní část těla. Skvěle se budu hodit zastavené horní části oblečení (tj. roláky a stojaté límce), španělské šaty a kreace s žabó nebo s volánky ve výšce hrudníku. Všechny tyto styly najdete na webu https://cz.selfieroom.com/ , kde máme v nabídce také další prvky dámského oblečení jako jsou kabáty, svetry a bundy.

Dámské šaty pro ženy plus size

Možná to zní zvláštně, ale nestojí za to, aby se kulatá silueta skrývala pod pytlovitým a beztvarým oblečením. Takové oblečení může pouze rozšířit postavu a navíc skrýt její výhody. Mnohem lépe se bude hodit oblečení ve správné velikosti se zeštíhlujícími a siluetu prodlužujícími střihy. Stojí za to věnovat pozornost všem svislým čarám, např. viditelným švům, záhybům a potiskům se svislými pruhy. Dámy s postavou typu jablko vypadají nejlépe v krátkých šatech volného střihu, které jim pomohou maskovat vyčnívající břicho a zároveň ukazují štíhlé nohy. Zase majitelky siluety typu hruška vypadají krásně v šatech s rozšířenou dolní častí, které zdůrazňují pas.

Šaty pro velmi štíhlé damy

Na druhou stranu, ty z nás, kteří si stěžují na příliš štíhlé nebo dokonce hubené tělo, by měly sáhnout po modelech, které opticky dodávají ženské křivky. Velmi dobrou volbou budou dámské šaty s vodorovnými pruhy nebo potištěné velkými vzory, jako jsou kruhy nebo květiny. V takovém případě budou dobře fungovat také prvky, které dodávají šatům objem, jako například vycpávky přes rameno, volánky nebo třásně. Dobrou volbou budou například dámské pěnové šaty, španělské šaty s rozšířenou dolní častí stejně jako mírně volné košilové šaty vázané v pase.

  • Facebook
  • Twitter