Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další dvě středeční srážky na silnicích Vysočiny

/
/
/
328 Zobrazení



Ve středu 10. května se srazila okolo jedenácté hodiny dopoledne dvě auta v Jatecké ulici v Pacově. K další srážce došlo před jednou hodinou odpoledne u Batelova.

„Čtyřiasedmdesátiletá řidička s osobním vozem Fiat přejela v Jatecké ulici do protisměru, kde se střetla se zaparkovaným autem Volkswagen, ve kterém v tu chvíli nikdo nebyl, následně se Fiat převrátil na bok. Při dopravní nehodě se řidička a její spolujezdec zranili, řidičku převezla zdravotnická záchranná služba do nemocnice v Pelhřimově, spolucestujícího transportovala letecká záchranná služba do nemocnice v Jihlavě. Dechová zkouška byla u řidičky provedena s negativním výsledkem,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Místo nehody v Pacově, foto: HZS Kraje Vysočina

Na místo vyjeli profesionální hasiči z Pacova. „Jedno z havarovaných vozidel skončilo po nehodě převrácené na boku. Uvnitř tohoto vozidla zůstaly dvě zaklíněné zraněné osoby, které hasiči museli vyprostit. Na havarovaných vozidlech provedli hasiči protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ dodala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

U Batelova před jednou hodinou předjížděla řidička osobního vozu Ford traktor a přitom se střetla s protijedoucím osobním automobilem. „Auto následně narazilo ještě do traktoru s přívěsem. Při nehodě utrpěli zranění oba řidiči osobních vozidel. Řidička byla do nemocnice transportována letecky.

Havárie u Batelova, foto: HZS Kraje Vysočina

Policisté provedli šetření, místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami u řidičů požití alkoholu vyloučili,“ dodala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Příčinu a veškeré související okolnosti dopravní nehody policisté šetří.
Také k batelovské nehodě vyjel profesionální hasiči z Třeště. V době zásahu byla komunikace neprůjezdná.

  • Facebook
  • Twitter