Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další dvě řidičky se zranily při haváriích na silnicích Vysočiny

/
/
/
218 Zobrazení



Ve středu 17. ledna dopoledne vyšetřovali policisté na silnicích regionu dvě havárie osobních aut, k první došlo kolem půl desáté dopoledne u Nových Syrovic na Třebíčsku, ke druhé krátce na to na obchvatu Velkého Beranova na Jihlavsku.

Policisté vyjeli po půl desáté dopoledne k havárii vozu u Nových Syrovic. „Řidička dostala při jízdě po silnici smyk a narazila s autem do stromu. Utrpěla zranění, které si vyžádalo ošetření zdravotnickou záchrannou službou,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová. Dopravní nehodu policisté šetří.

Havárie na obchvatu Velkého Beranova, archiv Policie ČR


Po desáté hodině řešili jihlavští policisté havárii na obchvatu Velkého Beranova. „Řidička vyjela mimo silnici a s autem skončila v poli. Také ona se zranila a zdravotníci ji museli ošetřit. Policisté místa obou nehod ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou u řidiček požití alkoholu nezjistili,“ dodala Jana Kroutilová s tím, že havárie policisté nadále šetří.

  • Facebook
  • Twitter