Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další dopravní omezení v Třebíči

/
/
/
929 Zobrazení



V Třebíči a Řípově musí řidiči počítat ve druhé polovině května v červnu s dalšími dopravními omezeními kvůli opravám a pořádaným akcím, informoval o tom odbor dopravy a komunálních služeb třebíčské radnice. K prvním omezením dojde už 19. května.

  • Plynovodní přípojka omezí chodce a dopravu
    V termínu od 19. května do 30. června budou uzavřeny chodníky v Benešově, Tolstého a Moskevské ulici. V Moskevské ulici bude také dopravní omezení na silnici a vždy v pracovních dnech od 7.00 do 19.00 budou uzavřena parkovací stání.
  • Při sokolském sletu budou uzavřeny silnice
    Kvůli konání Župního všesokolského sletu bude v sobotu 26. května uzavřena silnice v Ruské ulici od železničního přejezdu po Gorazdovo náměstí, Máchalovu a Fügnerovu ulici. Uzavírka bude trvat od 6.00 do 16.00.
  • Úplná uzavírka v Řípově
    Od 2. června do 31. srpna bude kvůli opravě zárubní zdi uzavřena silnice v místní části Řípov v délce 800 metrů. Objížďka povede obousměrně od Řípova do Starče, Červené Hospody, po silnici I/23 do Třebíče a zpět do Řípova k uzavřenému úseku. Délka objížďky je 4,1 km.
  • Facebook
  • Twitter