Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další dopravní omezení na Třebíčsku po Velikonocích

/
/
/
919 Zobrazení



V Třebíči dojde po Velikonocích k několika dopravním omezením, informoval o tom odbor dopravy a komunálních služeb městského úřadu.

Omezení parkování v Demlově ulici
Od pondělí 22. dubna budou v ulici Demlova omezena parkovací stání, z důvodu přístavby a stavebních úprav domu č. p. 1011. Stání před objektem budou uzavřena do 6. května, parkovací místa na boční straně objektu budou uzavřena do konce září. Na objektu bude po dobu stavebních prací umístěno podchozí lešení.

Rekonstrukce silnice ve Zdislavině ulici
Od úterý 23. dubna bude z důvodu kompletní rekonstrukce uzavřena silnice v ulici Zdislavina, a to v úseku od domu č. p. 201 po křižovatku s ulicemi Viktorinova a Cyrilova. Uzavírka potrvá do 15. června. Objíždět uzavřený úsek budou moci řidiči ulicemi Cyrilova, Týnské údolí, Mládežnická, Jelínkova, Velkomeziříčská a Cyrilometodějská. Rekonstrukce silnice zahrnuje novou spodní konstrukci i povrch, v rámci akce dojde také k prodloužení protipovodňové zdi.

Stavební úpravy v Chelčického ulici
Od 25. dubna do konce srpna bude úplně uzavřena silnice v ulici Chelčického a chodník v ulici Pražská. Důvodem uzavírky je rekonstrukce vodovodu, kanalizace a veřejného osvětlení, přeložka plynu a telekomunikačních kabelů a vybudování nové silnice.

  • Facebook
  • Twitter