Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Chovatelský den ve Vilémově

/
/
/
3089 Zobrazení



Svátek koní ve Vilémově v podobě 28. ročníku Chovatelského dne proběhl v neděli 30. září v areálu zemědělské společnosti ZS Vilémov. Chovatelský den se koná vždy tradičně při příležitosti vilémovské pouti, letos to bylo poslední zářijový den, po pátečním svátku svatého Václava. 

ZS byla spolu s Dobrovolnou společností chovatelů koní Havlíčkův Brod, Jezdeckým spolkem Havlíčkův Brod, městysem Vilémov a společností Cerea pořadatelem této akce. Dopoledne proběhla komentovaná přehlídka koní, v poledne projel městysem Vilémov tradiční průvod kočárů a jezdců na koních, v odpoledních hodinách proběhly nejrůznější soutěže, například ve skocích přes překážky. Na své si přišli nejen dospělí, ale i děti, pro které byly připraveny soutěže o ceny, a všichni si mohli prohlédnout živá zvířata. Součástí programu byla i výstava zemědělské techniky CASE IH.

  • Facebook
  • Twitter