Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Check Accordion Trio ve Velkém Meziříčí

/
/
/
378 Zobrazení



Ve středu 9. listopadu vystoupí od 19.00 v Jupiter clubu na Náměstí ve Velkém Meziříčí v rámci Podzimního koncertu Check Accordion Trio, které působí v Dánsku.

Akordeonové trio představí originální kompozice pro akordeon i kusy, které si trio upravilo, a v jeho podání zní snad ještě lépe než některé originály.
Check Accordion Trio je uskupení tří mladých akordeonistů, kteří se vydali do Dánska prohloubit své umělecké zkušenosti pod vedením Jytte von Rüden na Národní hudební akademii v dánském Odense. Hlavním cílem Markéty Laštovičkové, Marie Čejnové a Michala Karbana je ukázat akordeon ve všech možných polohách a hudebních žánrech. Zaměřují se především na klasickou hudbu, ale v repertoáru nalezneme i moderní akordeonovou literaturu, balkánskou hudbu, argentinská tanga či minimalistické skladby. Toto trio vzniklo v roce 2017 a už za tak krátkou dobu si vydobylo uznání jak v rámci široké, tak i odborné veřejnosti v České republice i v Dánsku, především díky velmi rozmanitému repertoáru.

Vstupné v předprodeji: 180/150 Kč (děti, studenti, senioři).

Více informací na: www.hudbamezirici.cz.

  • Facebook
  • Twitter