Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Černý srpen na silnicích Vysočiny pokračuje, u Čejova zemřel řidič

/
/
/
927 Zobrazení



V úterý 7. srpna došlo okolo sedmé ranní k tragické dopravní nehodě na silici II/347 mezi Kejžlicí a Čejovem na Pelhřimovsku, kde se střetla z dosud nezjištěných příčin střetla dvě protijedoucí vozidla.

„Následky dopravní nehody nákladního auta MAN a osobního vozu Fiat Marea jsou fatální, v osobním voze zůstal zaklíněný třiapadesátiletý řidič, který utrpěl velmi vážné poranění a následkům zranění podlehl. Ve voze cestoval v době nehody sám.
U řidiče nákladního vozidla policisté provedli na místě dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Na místo tragické dopravní nehody vyjel kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Pelhřimov. K přesné příčině úmrtí řidiče osobního vozidla byla nařízena soudní pitva.
Další okolnosti nehody, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem policejního prověřování. Po dobu vyšetřování a dokumentování nehody byla silnici uzavřena a policisté odkláněli provoz na objízdné komunikace,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

 

  • Facebook
  • Twitter