Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ceny města Chotěboř ozdobí zpěvačka Tanja i tanečnice z TK Ella

/
/
/
1185 Zobrazení



V rámci městské kulturní akce Dny města se letos opět uskuteční předávání cen osobnostem Chotěboře. Ceny města za rok 2017 budou předcházet velkému sobotnímu programu a připadly na pátek 15. června. Slavnostní galavečer se uskuteční v chotěbořském kině a návštěvníkům opět nabídne atraktivní kulturní program, který zajistila příspěvková organizace města CEKUS Chotěboř.

„Slavnostní oceňování zpříjemní TK Ella Chotěboř, což je klub, který si připisuje na celorepublikových mistrovstvích jeden úspěch za druhým. A jsme rádi, že můžeme divákům nabídnout alespoň malou ochutnávku této jedinečné a elegantní taneční podívané. TK Ella předvede jeden standardní a jeden latinskoamerický tanec,“ popsal ředitel CEKUS Chotěboř Josef Hospodka.
Vyvrcholením slavnostního večera bude vystoupení rockové zpěvačky Tanji. Ta se však představí v netradičním, jemnějším tónu. Doprovázet ji bude saxofonistka Andrea.
Ti, kteří letošní Ceny města Chotěboř nestihnou, nemusí být smutní. Slavnostní dekorování si opět mohou vychutnat v přímém přenosu na adrese vysilamezive.cz. „Vloni se nám online přenos velmi osvědčil. Měli jsme poměrně vysokou sledovanost, což nás mile překvapilo. Těm, kteří se do chotěbořského kina z jakéhokoliv důvodu nedostanou, chceme proto znovu tuto možnost nabídnout,“ upřesnil starosta města Tomáš Škaryd.
Celým večerem provede moderátor Hitrádia Vysočina Pavel Bláha.

  • Facebook
  • Twitter