Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Čechomor vyprodal sál v Havlíčkově Brodě

/
/
/
291 Zobrazení



Ve středu 27. března se uskutečnil v KD Ostrov Havlíčkův Brod koncert hudební skupiny Čechomor. Kdo nezakoupil lístky v předprodeji neměl šanci účastnit se koncertu. Všechna místa v sále KD Ostrov byla obsazena diváky, kteří nakupovali vstupenky od prosince 2023.

Mezi příznivci byli nejen pamětníci začátku Čechomoru, ale také mladá generace. Diváci a členové populární skupiny si užívali výbornou atmosféru na koncertě, kde odezněly skladby z posledního alba Radosti ze života (vydané 6. listopadu 2020): Hoja, hoja, Trakač a Pašeráci. Pamětníci si zavzpomínali na písně z alb Mezi horami (r. 1996) a Čechomor (r. 2000), z kterých byl doplněn setlist koncertu v Havlíčkově Brodě.  
Pro někoho je nutné připomenout, kdo hrál a zpíval. Zakladatelé Čechomoru: František Černý – kytary, zpěv, Karel Holas – housle, zpěv a dlouholetý člen, Jan Kolář – hoboj, klávesy a akordeon. Oživením a omladěním Čechomoru jsou muzikanti Matěj Lienert – bicí, a Lukáš Čunta – basová kytara. Oba předvedli své umění sólovým vytoupením, které bylo oceněno bouřlivým potleskem.
Po koncertě měli fanoušci možnost získat podpisy všech členů na karty Čechomoru, které byly zdarma. Málokdo z hudební branže karty poskytne bez úplaty. Koncert byl výborně nazvučen a osvětlen.

  • Facebook
  • Twitter