Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bernard fest letos v polovině června nabídne kapelu Kabát

/
/
/
778 Zobrazení



Program 27. ročníku Bernard Festu vyvrcholí koncertem nejslavnější české rockové kapely současnosti. Skupina Kabát není zdaleka jediným zvučným jménem na seznamu vystupujících.

„Domluvit vystoupení skupiny Kabát se podařilo ve velmi krátké době. Přikládám to tomu, že Bernard Fest má mezi muzikanty pověst akce se skvělou atmosférou a perfektní organizací. Svůj vliv má i genius loci konání festivalu, tedy Horní náměstí v Humpolci. Věřím, že letošní program osloví širokou škálu návštěvníků a bude velkým zážitkem pro všechny,“ zve na festival jeho hlavní pořadatel Zdeněk Mikulášek.

Na seznamu vystupujících jsou také Mig 21, No Name, Wohnout či Janek Ledecký. Nebudou chybět Rybičky 48, jejichž koncert loni zmařila průtrž mračen. „Hned na místě jsme se domluvili, že letos kapela přijede znovu,“ vzkazuje fanouškům oblíbené skupiny Zdeněk Mikulášek.

Pátek 16. června 2023
15.00 v jednání
17.00 GARAGE
19.00 NO NAME
21.00 MIG 21
23.00 THE HEIMATDAMISCH

Sobota 17. června 2023
10.00 KAŠPÁREK V ROHLÍKU
12.00 JAROSLAV UHLÍŘ
14.00 IDA KELEROVÁ A ČHAVORANGE & HUDEBNÍCI ČESKÉ FILHARMONIE
16.00 WOHNOUT
18.00 JANEK LEDECKÝ
20.00 RYBIČKY 48
22.00 KABÁT

Festival vždy dává prostor i kvalitním hudebním počinům mimo hlavní proud. V Humpolci tentokrát bude k slyšení unikátní projekt Hej Romale zpěvačky Idy Kelarové, která vystoupí s pěveckým sborem Čhavorenge v doprovodu hudebníků České filharmonie. Na Vysočinu se po roce vrátí i němečtí The Heimatdamisch, kteří si loni získali publikum originálními úpravami světových hitů. Nebude chybět tradiční sobotní dopolední program pro děti s Jaroslavem Uhlířem a Kašpárkem v rohlíku.

Festival už v polovině června
Bernard Fest se letos odehraje 16. a 17. června 2023. To je změna proti předchozím ročníkům, které probíhaly v druhé polovině června. Změna termínu umožňuje vystoupit kapelám, které v tradičním termínu festivalu nemohou dorazit.

Čím dříve, tím levněji
Vstupenky je možné zakoupit na webu www.bernardfest.cz a ve značkové prodejně Rodinného pivovaru Bernard v Jihlavské ulici v Humpolci. Dvoudenní vstupenky budou do konce února za 1300 korun, každý další měsíc se pak cena vstupenky zvyšuje. Konečná cena dvoudenní vstupenky před festivalem bude 1750 korun. Na místě budou dostání jednodenní vstupenky a také zvýhodněné vstupenky pro děti a seniory. 

  • Facebook
  • Twitter