Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Auto zřejmě srazilo v Jihlavě opilého chodce, policisté hledají svědky události

/
/
/
470 Zobrazení



Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo tento týden v Jihlavě. Opilý chodec zřejmě po střetu s vozidlem upadl a utrpěl zranění. Policisté žádají, aby se přihlásil řidič automobilu a svědci, kteří nehodu viděli.

Policisté v Jihlavě vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo ve středu 7. února ve Znojemské ulici v Jihlavě, kde opilý chodec zřejmě po střetu s autem upadl a zranil se. Policisté hledají svědky události.

Šestadvacetiletý muž šel před půl šestou večer po chodníku ve směru od nákupního centra k jihlavskému náměstí. V úseku před křižovatkou s ulicí Čajkovského vstoupil kvůli obcházení jiného chodce do vozovky a pravděpodobně se střetl s projíždějícím osobním autem. Chodec upadl zpět na chodník. Řidič vozu, který střet ani nemusel zaznamenat, z místa dopravní nehody odjel. Chodec utrpěl poranění a zdravotnická záchranná služba ho převezla na ošetření do jihlavské nemocnice. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,65 promile alkoholu, uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová. Policisté na místě nehody provedli šetření, ohledání a zadokumentování.

S žádostí o spolupráci se nyní policisté obracejí na veřejnost. Žádáme řidiče, který vozidlem o chodce zavadil, mohlo se jednat o střet zpětným zrcátkem, aby se přihlásil na tísňové lince 158. Policisté uvítají také svědectví osob, které střet vozidla s chodcem viděly, nebo by mohly poskytnout informace k tomu, co pádu chodce předcházelo a vedlo k jeho zranění, dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter