Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skupina Gaia Mesiah v sobotu v brodském klubu Oko

/
/
/
190 Zobrazení



Klub Oko v Havlíčkově Brodě pořádá v sobotu 23. března od 20.00 v rámci Eelements tour 2024 koncert skupiny Gaia Mesiah. Hostem bude Eva Vargo Super Group.

Gaia Mesiah vydala 10. března 2023 nové album Vlnobytí se skladbami: River (Letter from Mama), Follow me, Hangmans Rope, Shining, Southern Cross Opus, NeNe, Secret wars, In-Sight, Beautiful Life, Plán, LaLuna, Království (live & unplugged).
Známe rčení o tom, že se pachatel vrací na místo činu, platí pro kapelu Gaia Mesiah, protože klub Oko v Havlíčkově Brodě pravidelně navštěvuje v rámci každého turné. Na koncert v sobotu 8. října 2022 v brodském klubu vzpomínají nejen členové skupiny Gaia Mesiah, ale i návštěvníci.
„S Gaia Mesiah máme dobrou spolupráci. Příznivci z Havlíčkova Brodu a okolí vždy zaplní náš sál. Určitě koncert v sobotu 23. března v rámci Elements tour 2024 potvrdí přízeň fanoušků skupině Gaia Mesiah. Na koncert platí zakoupené vstupenky ze zrušeného koncertu v prosinci 2023,“ uvedl Jakub Baloun, produkční klubu Oko.
Pro osvěžení paměti složení Gaiah Mesiah: Kateřina Pelíšková alias Santa Morella – kytara, Marka Rybin – zpěv, Miša M. – bicí, Josh Stewart – bass.

  • Facebook
  • Twitter