Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Divadelní víkend na Roštejně

/
/
/
744 Zobrazení



O víkendu se na hradě Roštejn u Telče uskuteční nové divadelní prohlídky nazvané Svatební zvony pánů zlaté růže s Divadelním souborem Karla Čapka Třešť.

Vystrojit veselku není nic jednoduchého. O to víc, když se má ženit jeden z urozených hradeckých pánů. Přípravy jsou tedy v plném proudu, taneční mistři vtloukají svým svěřencům do hlav módní tance, stolníci chystají svatební tabuli, služebné připravují novomanželské lože, kuchařky vaří, pečou a smaží svatební pokrmy a urození pánové mají plnou hlavu starostí se svatební smlouvou – prostě všichni mají plno práce a neví, kde jim hlava stojí… A každou chvíli má přijet nevěsta! Jenže místo ní se najednou objeví nějací hosté, kteří o sobě navíc tvrdí, že jsou z budoucnosti… Jak na ro rodina hradeckých pánů zareaguje, co vlastně obnášela a jak vypadala svatba ve středověku a zda se nakonec přece jen objeví očekávaná nevěsta… To zjistíte při návštěvě divadelních prohlídek Svatební zvony zlaté růže v podání DS Karla Čapka z Třeště.

Vstupné je 250 Kč pro dospělé, 150 Kč pro děti (6-15 let) a pro seniory nad 65 let. Rezervace vstupenek je možná na telefonním čísle +420 733 161 817, které je dostupné od úterý do neděle od 10.00 do 17.00. Akce se odehrává v interiérech trasy A, po dobu jejího konání nejsou v nabídce klasické prohlídky tohoto okruhu.

  • Facebook
  • Twitter