Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V pátek 7. září se rozběhne celý Citypark v Jihlavě

/
/
/
765 Zobrazení



V pátek 7. září ožije nákupní centrum Citypark Jihlava sportovními aktivitami. Pod názvem Warm up Jihlavského půlmaratonu se zde totiž chystá akce pro všechny sportovní a hlavně běžecké nadšence.

Všichni sportovní nedočkavci se mohou přijít v pátek 7. září naladit do jihlavského Cityparku na jednu z nejvýznamnějších sportovních akcí na Vysočině, Jihlavský půlmaraton. Kromě sportovního vyžití a zábavy pro děti bude v Cityparku také probíhat prezence závodníků, a to jak na klasický půlmaraton, tak na rodinný běh. „Vnímáme Jihlavský půlmaraton jako významnou a zdařilou akci. Spojili jsme se proto s organizátory a společně jsme přišli s nápadem rozšířit doprovodný program akce a zároveň také přinést do našich prostor svěží závan sportu. Považuji za trend současné doby, že v nákupních centrech se dá nejenom nakupovat, ale také smysluplně strávit volný čas a sport jistě mezi smysluplnou zábavu patří,“ vysvětluje zrod nápadu na spolupráci Jana Vránová, manažerka marketingu nákupního centra Citypark Jihlava, které spadá do skupiny CPI Property Group.

Běžíme pro pomoc
Na pasáži nákupního centra bude po celý pátek připraveno několik stanovišť, kde se vyřádí jak děti, tak dospělí. Nejdůležitějším místem bude zázemí Jihlavského půlmaratonu na spodní pasáži, kde bude od 10.00 do 18.00 probíhat prezence závodníků a výdej startovních balíčků. Bude zde také možné se až do poslední chvíle registrovat na rodinný běh na 1 200 metrů, který se uskuteční v neděli 9. září. „Je už tradicí, že výtěžek ze startovného rodinného běhu věnujeme na léčbu nemocných dětí. Letos byla vybraná šestiletá Leontýnka, holčička, kterou trápí řada onemocnění. Výtěžek bude věnován na léčbu, kterou nehradí pojišťovny,“ upřesňuje ředitel závodu Jiří Holoubek.

Vrcholovým sportovcem na počkání
Hned u zázemí Jihlavského půlmaratonu bude sportovní zóna fitness Double Drive, kde si budou moci zkusit dospělí hned několik sportovních aktivit od bosu, přes intervalový trénink až po sérii cvičení s vibrační tyčí. Od 13.00 je pak nachystané na spodní pasáži dovádění s animátorem pro malé sportovce, pro které jsou připravené i ceny. V prostorách Cityparku se dále můžete také těšit na tematický běžecký fotokoutek. Lákadlem bude rozšířená realita, kde se stanete rázem vrcholovým sportovcem. Na horní pasáži vyroste také pirátská zábavní zóna z fun parku Robinson. Třešničkou na dortu pak bude kickbox, který předvede jihlavský Dům dětí a mládeže a který si také bude možnost spolu s lektorem vyzkoušet.

  • Facebook
  • Twitter