Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Výstava Stavíme, bydlíme v Třebíči

/
/
/
693 Zobrazení



Zájemci mohou výstavu navštívit ve středu 7. února od 9.00 do 18.00 a ve čtvrtek 8. února od 9.00 do 17.00 v budově Fórum v Třebíči. Letošní novinkou výstavy jsou odpolední bloky přednášek a diskuzních dílen v malém sále.   

Mohou se více dozvědět o dotacích na zateplení domu, výměnu oken, dveří, výměnu elektrického kotle za tepelné čerpadlo, instalaci solárních systémů nebo nucené větrání s rekuperací na přednášce 8. února od 14.00. Zástupce Státního fondu životního prostředí ČR poradí, čím v suchém létě zalévat zahradu a jak ušetřit za pitnou vodu? I to vám. Prostor bude i pro konkrétní dotazy a konzultace.

S energetickou nezávislostí, vyběrem tepelného čerpadla vám poradí zástupci Cechu topenářů a instalatérů po oba dva dny od 15.00.

Výhody podlahového topení nabídne přednáška 7. února od 16.00 a 8. února od 14.00. Podlahové vytápění šíří teplo od podlahy, tím zajistí vyšší komfort bydlení oproti dříve využívaným radiátorům a také zvýší cenu nemovitosti. Inteligentní termostaty šetří finance a zajišťují teplo jen tehdy, kdy je ho potřeba.

Více informací o výstavě.

  • Facebook
  • Twitter