Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

„Sny se musí žít,“ tvrdí Lada Horová z Bystřice nad Pernštejnem

/
/
/
7750 Zobrazení



Jak se říká, žádný sen není tak nesplnitelný, aby se o jeho splnění člověk alespoň nepokusil. Osmnáctiletá Lada Horová je milovnice rychlých aut, ráda tancuje, moderuje a jako malá milovala, a dokonce jezdila motokros a závodně dělala aerobic za ČR. Už tenkrát to bylo o tom splnit si jeden z velkých snů.

V sedmi letech vyhrála Miss sympatie v Aerobiku a od té doby se Lada pohybuje ve světě soutěží krásy pravidelně.

V roce 2007 postoupila mezi deset nejlepších Miss Olympie. V roce 2017 dokonce vyhrála Miss Charme v Brně. A letos se Lada Horová z Vysočiny přihlásila na Miss České republiky. „Jak říkám, sny se musí žít,“ zdůrazňuje své motto Lada. Díky svému odhodlání postoupila až do semifinále České republiky 2020 a 23.-25. července bude tato slečna z Bystřice nad Pernštejnem bojovat o postup do finále. Hlasovat se bude na Facebooku, tak se můžete zapojit.

Co v dětství rozhodlo, že z tebe nebude motokrosová závodnice, ale že zkusíš něco jiného?
Motokrosová závodnice chci být dodnes, jen na to nebylo tolik času. Teď se ovšem do tohoto mého milovaného sportu vracím. Miss je určitě skvělá zkušenost do života a hrozně mě to baví. Motokros je moje srdcovka, tak jako si plnit své sny. A řekněte mi, která dnešní Miss je i krásná motorkářka.

Kdy tě poprvé napadlo, že se přihlásíš do soutěže Miss?
Od malička jsem chtěla být tak krásná jako moje maminka, ona sama vyhrála několik Miss. I když jsme někdy povahově odlišné, miluji pocit být princezna.

Co všechno jsi musela absolvovat předtím, než ses přihlásila?
Absolvovala jsem online rozhovor, casting, poslala fotky a bylo to. Nakonec jsem postoupila až do semifinále.

Kdo ti nejvíc pomáhá a podporuje tě?
Doma mě podporují úplně všichni. Mamča v cestě na Miss, táta v motokrosu, přítel v moderování, natáčení, ale především jsem vděčná mojí babičce a dědovi, které miluji nadevše. Také moji bráškové mi drží pěsti.

Je něco co bys poradila dívkám, které to chtějí také zkusit, ale nenašli odvahu udělat ten první krok?
Já také na toto rozhodnutí hledala hodně odvahy, ale jak mi od malička všichni říkali: „Nikdy se nevzdávej svých snů.“ Co chceš, to taky dokážeš. Tak seberte odvahu a zkuste to, každá dívka je něčím krásná.

Co když vyhraješ, jak moc by se změnil tvůj život?
Když vyhraji, vím, že zůstanu pořád stejná holka z Vysočiny.

Naopak pokud by to náhodou nevyšlo, neplánuješ zkusit opět dráhu motokrosové závodnice?
K motokrosu se vrátím tak i tak a určitě to bude úžasná zkušenost.

Kde všude tě mohou tvoji fanoušci podporovat?
Na mém instagramu laa_insta_official, na fecebooku Lada Horová a hlasovat se bude na facebooku Miss České republiky.

Chtěla bys něco vzkázat svým příznivcům?
Předen děkuji za vaši podporu. Běžte si za svými sny: „Never give up on your dreams.“ Děkuji vám všem, s úctou Lada Horová.

  • Facebook
  • Twitter