Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Rosa naplnila čtrnáct Krabic od bot dětem pod stromeček

/
/
/
356 Zobrazení



„Úplně mě to dojalo k slzám, chtěla bych vidět ty dětské úsměvy,“ říká uživatelka stacionáře Veronika.

Uživatelé Rosy připravili čtrnáct krabic, které poputují k potřebným dětem. „ Jsem moc ráda, že jsem se shodla s uživateli i pracovníky na velké potřebnosti této akce. Moc mě potěšilo, jak se s chutí všichni zapojili. Při balení dárků panovala ve stacionáři kouzelná vánoční atmosféra a najednou i my jsme byli touto akcí obdarováni. Velice fandíme organizátorům a přejeme všem dětem krásné a klidné Vánoce,“ vzkazuje Petra Königová.

Část dárků organizátoři rozdělí přímo v regionech dětem z chudých rodin a z neziskových organizací. Další část dárků pak poputuje do sociálně vyloučených lokalit v severních Čechách. Podle pořádající organizace se tzv. krabice od bot v mnoha případech dostanou tam, kde pod stromečkem jiné dárky nejsou.

Bystřický denní stacionář Rosa poskytuje služby lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Posláním denního stacionáře je podpora a rozvoj osob s mentálním a kombinovaným postižením, vedoucí k co největší možné míře samostatnosti, začlenění se do běžné společnosti a spokojenosti uživatelů.

Více o vánoční akci na www.krabiceodbot.cz

Autoři tiskové zprávy: Tým denního stacionáře Rosa

  • Facebook
  • Twitter