Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Po nehodě na Pelhřimovsku se auto vznítilorn n

/
/
/
344 Zobrazení



rn

„Vůz začal po nárazu do stromu hořet. V době nehody cestovaly ve voze čtyři lidé, při příjezdu hasičů na místo byla celá osádka mimo auto. Hasičům se podařilo velmi rychle požár zlikvidovat. Provoz na komunikaci byl omezen. Hasiči technicky zajistili vůz i místo události,“ popsala zásah hasičů Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Řidič osobního auta Opel jel po silnici třetí třídy ve směru od Kaliště směrem na Horní Rápotice. „Při projíždění pravotočivou zatáčkou dostal smyk a vyjel vpravo mimo vozovku, kde narazil do stromu a auto následně začalo hořet. Při nehodě došlo k lehkému zranění dvou spolujezdců, kteří byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni do nemocnice na ošetření. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která vykázala negativní výsledek,“ doplnila policejní mluvčí Stanislava Miláčková s tím, že příčinu a okolnosti dopravní nehody policisté prošetřují.

rn n

  • Facebook
  • Twitter