Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Fotosoutěž Photographia Natura 2017 zná vítězern n

/
/
/
419 Zobrazení



rn

V pátek 1. prosince se uskutečnila vernisáž výstavy 76 vybraných fotografií, během níž proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků soutěže a předání cen autorům nejlépe hodnocených snímků.

„V hlavní kategorii zvítězil snímek Krajina cik cak od Jaroslava Hedbávného z Třebíče, který je také autorem snímku s názvem Šardické biopásy 3, jenž za třetí místo získal pomyslnou bronzovou medaili. Druhé místo získala fotografie jihlavského fotografa Marka Musila Moravské vlnobití.

Ve studentské kategorii zvítězil snímek Doma 2 od Kateřiny Gorbové, studentky SUŠ Ostrava (bydlištěm z Jistebníku) a v žákovské kategorii první místo obsadil snímek Balíková sezona Ondřeje Hály, žáka 5. třídy ZŠ z Havlíčkova Brodu. 

Všichni jmenovaní obdrželi ceny, které kromě Muzea Vysočiny Jihlava věnoval i Kraj Vysočina a firma Mitech s r. o. Jihlava.  Výstava bude v našem muzeu otevřena do 29. ledna 2018, následně bude zapůjčena do Horácké galerie v Novém Městě na Moravě. 

rn n

  • Facebook
  • Twitter