Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Revolution train míří do Jihlavy

/
/
/
389 Zobrazení



Speciálně vybavená stříbrná vlaková souprava nabídne interaktivní projekt zacílený na lidské smysly a funkční protidrogovou prevenci. Aktuálně má za sebou úspěšnou tour v Durynsku a Bavorsku. Po německých městech se teď vrací zpátky do ČR.

V interiéru protidrogového vlaku návštěvníci prochází 5D projekcí, která ukazuje hrozby závislostí a vede návštěvníky k přemýšlení o hodnotě lidského zdraví. Jedinečným zážitkem je prohlídka nejen pro děti, ale i pro celé rodiny.

Vlakový program absolvovalo už přes 55 000 lidí a vedle České republiky a Německa se osvědčil také na Slovensku a navštívily jej také děti z Polska. Celkem už se vlak objevil na více než padesáti nádražích. Kdekoliv zastavil, představitelé měst si akci stejně jako děti a pedagogové pochvalovali. „Všem doporučuji, aby si vlakovou soupravu, kde jednotlivé vagony simulují různá prostředí, prošli a opravdu prožili,“ hodnotil například náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Jiří Navrátil.

V Jihlavě zastaví Revolution train ve čtvrtek 30. listopadu a dopoledne jej budou navštěvovat žáci místních škol, od 15.30 do 18.20, kdy začíná poslední prohlídka, se můžou přijít podívat rodiny a širší veřejnost. Minimální věk návštěvníků vlaku je deset let. Vstupné je 150 Kč na osobu.

Více informací na Facebooku.

  • Facebook
  • Twitter