Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ještě týden je k vidění výstava fotografií Mýma očima

/
/
/
935 Zobrazení



Ještě týden mohou zájemci v Ledči nad Sázavou v kavárně Kovárna navštívit Putovní výstavu fotografií Mýma očima, na jejímž vzniku se výraznou měrou podíleli lidé s mentálním a kombinovaným postižením, kteří žijí v Domově Háj nedaleko Ledče nad Sázavou. Ti měli možnost říci si, kde, a co by rádi nafotili, a jaké mají představy o možnostech, které jim život v nových domech přinese.

Na vernisáži 15. září měla výstava mezi hosty velký ohlas. „Vernisáž se nám velmi líbila, přejeme všem klientům, kteří najdou nový domov, vše nejlepší,“ uvedli manželé, kteří do Ledče přijeli z nedalekých Vilémovic. „Děkujeme za příjemně strávené odpoledne, nádherné fotografie, bezprostřední rozhovory s autory fotografií,“ dodali další hosté výstavy.
Putovní výstava Mýma očima je součástí projektu Na cestě, který Domov Háj realizuje od 1. září 2019. Cílem výstavy je osvěta v oblasti procesu transformace, bourání bariér a stereotypů, odstraňování předsudků, a lepší přijetí klientů domova v lokalitách, ve kterých budou žít. Z Ledče nad Sázavou zamíří do Světlé nad Sázavou. Vernisáž výstavy je zde plánována na 24. listopadu 2020 od 16.00 v Městské restauraci ve Světlé nad Sázavou.

  • Facebook
  • Twitter