Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Hasiči v Příložanech bilancovali

/
/
/
546 Zobrazení



Hosty byli starosta Jaroměřic nad Rokytnou Jaroslav Soukup, za okrsek č. 27 hasičů Jaroměřicka Bohumil Kryštof z Bohušic, za SDH Jaroměřice nad Rokytnou Martin Vodička a farář jaroměřické farnosti Tomáš Holcner, jenž je zároveň členem jaroměřických hasičů. Výroční schůze se zúčastnili i někteří podnikatelé a hosté z obce i okolí. „Schůzi zahájil a řídil člen výboru místních hasičů a předseda osadního výboru Milan Kovárník. Poté jsme minutou ticha uctili památku zesnulých členů,“ uvedl Josef Krejcarstarosta SDH Příložany, který seznámil účastníky s činností příložanských hasičů za rok 2017 a pochválil, ale hlavně poděkování závodnímu družstvu, které dosáhlo výborných výsledků v této sezoně. Starosta sboru se zmínil také o akcích pořádaných v obci, jako jsou např. masopust, dětský den, posvícení a podobně. Finanční zprávu přednesl pan Otakar Urbánek, který je jednatelem SDH Příložany a zprávu o závodní činnosti mladých hasičů přednesl velitel sboru Jaroslav Blatný st.

Předseda osadního výboru v Příložanech Milan Kovárník poděkoval mladým závodníkům za dobrou reprezentaci obce a zmínil se o dalších záležitostech jak ve sboru, tak i v obci. Místostarosta SDH Příložany Alfréd Möller poté přečetl zdravici, která přišla ze Slovenska od DHZ Skalité, kam sbor dojíždí na závody. Na závěr diskuze předal starosta SDH Příložany Josef Krejcar Milanu Kovárníkovi dárek k jeho narozeninám.

„Sbor zakoupil pro nejmenší občany naší obce adventní kalendáře, které jsme jim na první adventní neděli předali. SDH Příložany má v současnosti 55 členů, po novém roce přibydou další tři noví členové. Výroční valné hromady se zúčastnilo 44 členů,“ uzavřel Josef Krejcar. Po skončení oficiální části následovala volná zábava, kterou zpříjemnil hrou na harmoniku Jiří Pekárek z Myslibořic a hrou na bicí nástroje Zdeněk Řezáč z Výčap, kterého místy střídal člen příložanského sboru Karel Kovárník st.

  • Facebook
  • Twitter