Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Druhý díl těžkého jarního startu FC Vysočina na stadiónu Plzně

/
/
/
4033 Zobrazení



Plzeň se čtrnáctibodovým náskokem kráčí za mistrovským titulem, o nějž ji může připravit jen série nečekaných zaváhání. O jedno takové bude v pondělí bojovat Jihlava, které na západ Čech přijede povzbuzena velmi cennou výhrou nad Slavií a vědomím, že proti Viktorii může jedině získat. Navíc už v minulosti ve Štruncových sadech dokázala neprohrát, když si připsala remízy v listopadu 2005 a v dubnu 2014. Tři následná představení FCV na plzeňské půdě skončily shodně porážkou 2:0. I díky nim Vysočina čeká pět duelů na jakýkoli bodový zisk z utkání proti Plzni.

S jakou taktikou a očekáváními do Plzně pojede jihlavský tým? Co k pondělnímu utkání řekl asistent trenéra Michal Šmarda? „Před námi na další velmi těžký soupeř. Ligový lídr, který je povzbuzen postupem do osmifinále Evropské ligy a který navíc bude hrát na svém stadiónu. Na utkání se velmi poctivě připravujeme a viděli jsme několik zápasů Viktorie. Víme, že bude velmi důležité, abychom chytili začátek zápasu a prezentovali se odvážnou a aktivní hrou.“

Očekáváte, že trenér Vrba po náročné sérii ligových a pohárových duelů změní sestavu? „Předpokládáme, že k některým změnám může dojít. Plzeň má velmi kvalitní kádr. Jistá je pouze absence vyžluceného ofenzivního záložníka Koláře. Případné korekce sestavy však nic nezmění na způsobu plzeňské hry,“ doplnil Michal Šmarda.

  • Facebook
  • Twitter