Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Domácí hospic Vysočina z Nového Města na Moravě Neziskovkou roku 2017

/
/
/
549 Zobrazení



„Takové ocenění znamená prestiž pro každou organizaci a pro nás samozřejmě také. Hospicová péče se v současné době sice dostává do povědomí občanů, ale myslím si, že pořád ještě málo. I ocenění v takovéto soutěži může obohatit veřejnost v tom, že se seznámí s aktivitami hospicové péče,“ uvedl Petr Havlíček, ředitel Domácího hospice Vysočina, o. p. s., k získání titulu Střední neziskovka 2017.

Už třináct let poskytuje tato obecně prospěšná společnost lidem v Kraji Vysočina domácí hospicovou péči, ve které doprovází vážně nemocné a umírající pacienty v posledním období jejich života v domácím prostředí. Zabezpečují zde zdravotní i sociální podporu nemocnému a také jeho rodině, která se s pomocí Hospice o nemocného stará. Posláním je umožnit nemocnému důstojně prožít poslední období života v prostředí svého domova a mezi svými nejbližšími a při plně ošetřené bolesti. 

Více informací na: www.hhv.cz.

  • Facebook
  • Twitter