Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Adventní jarmark v Havlíčkově Brodě U Notáře

/
/
/
560 Zobrazení



Můžete se těšit na ukázky tradičních i netradičních řemesel ukázky a prodej užité a ozdobné keramiky  Pavla Kubáta z Veselého Žďáru, tvorba ruční papírové krajky Jiřiny Merglové ze Střížova, ukázku výroby a prodej cínovaných šperků Jany Kovačkové z Chotěboře, ukázku výroby skleněných vinutých perel Hany Kašparové z Pelhřimova, obrazy malované horkým voskem, vánoční dekorace Jany Čížkové z Dobrohostova, ukázka výroby vánočních dřevěných ozdob Aleny Filipiové z Kohoutova, ukázky paličkované krajky, tvorbu ručně tkané frivolitkované krajky a ukázku zdobení adventních věnců a svátečních svícnů.

Pro děti je po celý den připravena možnost zdobení medových perníčků a tvoření z připravených vystřihovánek Vymaluj, vystříhej a slož si svůj papírový betlém. Pastelky, nůžky a lepidlo budou k dispozici. Jarmark se bude konat od 10.00 do 16.30.

  • Facebook
  • Twitter