Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladík na Jihlavsku opilý havaroval

/
/
/
785 Zobrazení



V neděli 10. června se před pátou hodinou ranní stala na silnici III/4065 v katastru Třešti dopravní nehoda devatenáctiletého řidiče, který místem projížděl s osobním vozem VW Golf ve směru od Třeště směrem na Čenkov.

„Nezvládl řízení vozidla a přední částí vozu vjel vpravo za krajnici, kde narazil do vzrostlého stromu. Od stromu se auto odrazilo vlevo a zastavilo mimo komunikaci na poli. Ve voze cestoval v době nehody kromě řidiče ještě jeden spolujezdec. Při nehodě se nikdo nezranil. Policisté u řidiče dechovou zkouškou zjistili 1,49 promile alkoholu v dechu. Pozitivní výsledky měly také opakované dechové zkoušky – 1,36 promile alkoholu v dechu a 1,48 promile alkoholu v dechu. Řidič se dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Policisté řidiči zadrželi řidičský průkaz a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Při dopravní nehodě vznikla na havarovaném vozidle škoda ve výši nejméně 80 000 korun,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter