Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img
/
/
/
823 Zobrazení



Konference Biomasa, bioplyn a energetika 2019 proběhne v úterý a ve středu 12. a 13. listopadu v Třebíči. Odborníci z celé republiky budou diskutovat o biomase a bioplynu.

Do Třebíče se sjedou odborníci z celé republiky, aby debatovali o možnosti využití biomasy, bioplynu a energetiky celkově. Konference Biomasa, bioplyn a energetika 2019, kterou pořádá sdružení CZ-BIOM, má už svou tradici – letos se koná už osmý ročník.

První konferenční den bude probíhat v hotelu Atom na Velkomeziříčské ulici 640/45 v Třebíči, kde od 9.00 až do 16.20 vystoupí šestnáct řečníků v celkem osmnácti blocích. Další den bude patřit exkurzím, z nichž jedna nese název Teplo, druhá Bioplyn. Účastníci pokaždé navštíví Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči a BPS Hrotovice, dále podle svého výběru BPS Výčapy, nebo teplárnu na biomasu v Dukovanech.

„Novináře by mohli zajímat někteří přednášející s možností individuálních rozhovorů na mikrofon nebo možnost zúčastnit se exkurzí, což by mohlo být atraktivní i pro fotografy. Vstup pro média je na konferenci zdarma,“ sdělil projektový manažer CZ-Biom Jan Doležal.

Podrobnosti najdete na https://czbiom.cz/konf/informace-k-akci.

  • Facebook
  • Twitter