Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Žďárské Muzeum nové generace je v TOP 10 muzeích České republiky

/
/
/
1196 Zobrazení



Díky recenzím návštěvníků, které napsali na světoznámý cestovatelský web TripAdvisor, se Muzeum nové generace ve Žďáru nad Sázavou umístilo na druhém místě v TOP 10 muzeích České republiky. Žďárské muzeum tak porazilo jen Museum Fotoatelier Seidel sídlící v Českém Krumlově.

„Jsme nadšení a z umístění máme obrovskou radost. Co je ale víc, že jsme krásné druhé místo získali díky našim spokojeným návštěvníkům. Líbilo se jim v muzeu natolik, že si dali ten čas a napsali nám recenzi na TripAdvisoru. Navíc se k nám vrací, doporučují nás svým známým a přátelům. A to je pro nás to důležité. Návštěvníkům tak patří náš velký dík. Stejně tak týmu, který se o ně stará,“ má radost Constantin Kinský, majitel zámku ve Žďáru nad Sázavou, jehož nedílnou součástí Muzeum nové generace je.

Co je to TripAdvisor?
TripAdvisor je americká internetová stránka věnovaná cestování a turismu. Obsahuje především recenze (hotelů, restaurací, památek atp.) a tipy. Na stránkách je také diskusní fórum cestovatelů. Obsah vytvářejí sami uživatelé, kteří přidávají ke konkrétním zařízením fotky, recenze a hodnotí skrze přidělené body.

Více informací o TOP 10 muzeích České republiky najdete zde.

  • Facebook
  • Twitter