Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zámecký vrch v Náměšti nad Oslavou první květnový víkend

/
/
/
1100 Zobrazení



Tradiční závod automobilů do vrchu, XXXVII. MANN-FILTER 2018 přivítá jezdce a diváky opětovně o víkendu 5. a 6. května. Během dvou závodů se divákům představí jezdci letošního seriálu Mistrovství České republiky soudobých a historických automobilů v závodech do vrchu.  
Chybět samozřejmě nebude ani mezinárodní pohárový závod Maverick Rescue Euro Cup 2018.

Pro letošní rok si pořadatelé z Autosport klubu Náměšť nad Oslavou v AČR, připravili několik novinek jak pro jezdce, tak i pro diváky. Jezdci jistě přivítají z důvodu zvětšení bezpečnosti osazení svodidel ve druhé zatáčce Pod oborou a pro diváky došlo k vyčistění od náletových křovin v prostoru zatáčky Na stanech.

Plakát závodu

Letošní Zámecký vrch MANN-FILTER nabídne také doprovodný program. Diváci se mohou po roční přestávce těšit na Drift show Michala Reicherta, který letos přiveze do Náměště nad Oslavou také svého týmového kolegu Dana Janotu, tak že bude okolo zámku opravdu mlhavo. Další parádní podívanou přiveze do Náměště Mičánek Motorsport, který má v plánu představit na trati svoji letošní okruhovou novinku, Lamborghini Huracan Sport Trofeo EVO.

O oblíbenosti tratě okolo náměšťského zámku s fantastickou diváckou kulisou, hovoří průběžné seznamy přihlášených jezdců do obou závodních sérií. Pořadatelé v půlce prvního dubnového týdne zprovoznili systém pro registraci jezdců do závodu a po necelých čtyřech dnech hlásí téměř devadesátku přihlášených.

Více informací na www.zamecky-vrch.cz.

  • Facebook
  • Twitter