Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Za první dva zářijové dny druhá oběť silnic Vysočiny

/
/
/
867 Zobrazení



V neděli 2. září se okolo devatenácté hodiny čelně střetla na silnici I/34 mezi Rozkoší u Humpolce na Pelhřimovsku a Skálou na Havlíčkobrodsku dvě osobní vozidla, v jednom z nich zemřela jeho řidička.

„Ve druhém voze byly vážně zraněny tři osoby, včetně řidiče. Sedmapadesátiletá řidička osobního vozidla Suzuki Ignis, která ve vozidle cestovala sama, projížděla po silnici ve směru od obce Rozkoš. V klesání v pravotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy a s vozidlem dostala na mokré vozovce smyk, který nezvládla. Poté vyjela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím osobním autem Škoda Octavia.  Ve druhém voze cestovaly v době nehody čtyři osoby, včetně řidiče. Řidič z osobního auta Škoda Octavia byl ošetřen posádkou zdravotnické záchranné služby na místě nehody. Jeho tři spolujezdci museli být se zraněním převezeni do zdravotnických zařízení v Brně a Pelhřimově.
Po střetu skončila obě vozidla vozovku.
Místo dopravní nehody bylo neprůjezdné. Policisté odkláněli provoz na objízdnou trasu z Rozkoše přes Dubí, Herálec a Bonkov.
Příčina dopravní nehody, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem policejního prověřování. Během dvou zářijových dnů se v našem kraji jedná již o druhou tragickou dopravní nehodu,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

 

  • Facebook
  • Twitter