Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Vysočina Fest 2018 už zná program

/
/
/
534 Zobrazení



Na koho se tedy na Vysočina Festu 2018 můžete těšit? Na nejúspěšnější českou kapelu Kabát, dále kapely Chinaski, Divokej Bill, Harlej, Jelen, Mandrage, Mig 21, Monkey Business, Rybičky 48, Arakain s Lucií Bílou či zpěváky Davida Kollera nebo třeba Michala Hrůzu a mnoho dalších interpretů.

Předprodej vstupenek byl spuštěn 1. října v zaváděcí ceně 890 Kč, od 1. prosince se cena o sto korun zvýšila. Minulé dva ročníky se podařilo festival vyprodat s předstihem, takže je možné, že se opět za nejvyšší ceny prodávat ani nebude. Tomu bude přizpůsoben i prodej jednodenních vstupenek. Ty se v předprodeji tradičně neobjeví, budou případně prodávány až na místě podle stavu předprodeje. Je možné, že bude počet jednodenních vstupenek omezen nebo se do prodeje nedostanou vůbec. 

V předprodeji se ale už objevily VIP vstupenky! Cena je 3500 Kč a co nabízí navíc? Vstup do VIP zóny se sezením, bar s obsluhou, catering, parkování a shuttle servis, možnost se potkat s interprety… 

Aktuální info sledujte na webových stránkách festivalu či na facebookovém profilu.

  • Facebook
  • Twitter