Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Válka Roseových v Ledči nad Sázavou

/
/
/
1328 Zobrazení



Divadlo Mimochodem pořádá v sobotu 26. května v prostorách hradu v Ledči nad Sázavou divadelní představení Válka Roseových v podání Malého divadla Kolín, jehož herci si v ničem nezadají s Michaelem Douglasem a Kathleen Turner z filmové verze.


„Začínat budeme výjimečně ve 20:30, místo bude upřesněno podle stavu přístupových cest na hrad. Vstupné tradičních 100 Kč a opět můžete využít i loňskou permanentku divadla Mimochodem. Rezervovat si místa můžete na čísle 775 646 629 a e-mailu rezervace@mimochodem.com. Pokud potřebujete pomoci s dopravou, Forest rád pomůže svým Mimobusem, doženete ho na čísle 732 620 028,“ zve Josef Nádvorník z Divadla Mimochodem.

Na léto připravili v Ledči nad Sázavou dětský den Střediska volného času s naší pohádkou o Bojsovi Františkovi (3. června), pohádku pro nejmenší O Smolíčkovi a večer pak konverzační komedie Ani o den dýl (22. června) a komedii Republiko má středisková aneb lukrativní nejistota (14. července).

  • Facebook
  • Twitter