Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V třebíčském Alternátoru si opět můžete půjčit e-kola a e-skútry

/
/
/
810 Zobrazení



Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči ve spolupráci se společností E.ON bude i během této turistické sezony provozovat půjčovnu elektrických kol a elektrických skútrů. Místním i turistům se tak nabízí zajímavý způsob trávení volného času a poznávání okolí Třebíče.

K dispozici jsou čtyři elektrokola (dvě dámská, dvě pánská) a dva elektroskútry. Bicykly jsou trekové, tedy vhodné na asfalt i do lehčího terénu. Mají sedm stupňů asistence, při průměrné zátěži vydrží baterie na asi 100 km jízdy. Skútry mají dojezd asi 60 km. Pro jejich řízení není třeba mít řidičské oprávnění na motorku, stačí běžný „automobilový“ řidičský průkaz skupiny B. V Alternátoru lze zapůjčit také cyklistické a motocyklové přilby.

Při zapůjčení je nutné prokázat se dvěma průkazy totožnosti (vedle řidičského průkazu je tedy nutné mít občanský průkaz či pas). V případě skútru je doporučeno mít již zkušenosti s řízením jednostopého motorového vozidla.

Půjčovné:
Elektrokolo vratná záloha běžná cena se slevou E.ON -10 %
1 den  1500 Kč 350 KČ 315 Kč
2 dny   670 Kč 603 Kč
od 3. dne 290 Kč 261 Kč

Elektroskútr
vratná záloha běžná cena se slevou E.ON -30 %
1 den  2500 Kč 600 Kč 420 Kč
od 2. dne 500 Kč 385 Kč

Při zapůjčení e-kol i e-skútrů dostane zákazník jednoduchou mapku okolí se zajímavými lokalitami a brožurku s tipy na výlet. Kola i skútry lze zarezervovat na recepci Alternátoru (e-mail recepce@alternator.cz, tel..: 733 673 006).

  • Facebook
  • Twitter