Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Cityparku Jihlava maminkám k svátku zazpívá dětský sbor

/
/
/
799 Zobrazení



Nákupní centrum Citypark Jihlava, jenž spadá do skupiny CPI Property Group, chystá speciální oslavy Svátku matek. Na neděli 13. května pozval na pasáž Český chlapecký sbor Boni Pueri. Maminky budou mít v hledišti rezervovaná místa a navíc je čeká i překvapení. Koncert, přípitek a spousta dárků. Právě tak mohou maminky oslavit svůj velký den, tedy Svátek matek.

V Cityparku Jihlava pro ně totiž na neděli 13. května nachystali výjimečnou akci, Koncert pro maminku. Hlavním bodem oslav bude vystoupení chlapeckého pěveckého sboru Boni Pueri, který začne v 15.00 a potrvá zhruba hodinu.

Maminky jsou naše VIP
„Maminka je na světě jenom jedna a určitě si za svoji péči zaslouží srdečné poděkování. I my jsme chtěli všem maminkám vyjádřit velké díky a připravit jim den, kdy se budou cítit výjimečně. Ve spolupráci s Festivalem Mahler jsme se proto rozhodli uspořádat Koncert pro maminku,“ vysvětluje motivaci k organizaci akce manažerka marketingu, Jana Vránová. Při vybírání interpreta padla prý okamžitě volba na Český chlapecký sbor Boni Pueri, protože kdo jiný může hledišti plnému maminek lépe vyjádřit díky než dětský sbor.

Bez dárků není pořádná oslava
Na koncert samozřejmě může přijít kdokoli, pro maminky jsou ale vyhrazena místa v hledišti, aby si mohly svůj den náležitě užít. „Navíc je možné na našich stránkách maminku předem rezervovat, takže máte jistotu, že jí místo skutečně nikdo neobsadí. Každá maminka s rezervovaným místem se může těšit na balíček fialkové kosmetiky z našeho obchodu Manufaktura,“ vyjmenovává lákadla Jana Vránová. Ani maminky bez rezervace ale nepřijdou zkrátka, jsou pro ně připravené drobné balíčky z Yves Rocher. Kromě toho je pro maminky nachystán na uvítanou i přípitek.

  • Facebook
  • Twitter