Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Turnaj O havlíčkobrodskou bečku pro Hippos Legends

/
/
/
1065 Zobrazení



Populární softbalový turnaj O Havlíčkobrodskou bečku po dlouhé více než desetileté odmlce pokračoval v Hippos aréně šestnáctým ročníkem. Prvenství nakonec zůstalo díky Hippos Legends doma. 

„První dva ročníky se začátkem devadesátých let odehrály na městském koupališti, pak se turnaj na další dva roky přesunul na škvárové fotbalové hřiště TJ Jiskra, následně na ZŠ Wolkerova a pak až do roku 2004 na vojenské hřiště Dukla.
Po vybudování moderní Hippos arény v ulici Plovárenská v roce 2005 došlo k přerušení pořadatelství a přednost dostaly akce typu Mistrovství ČR a Mistrovství Evropy. Letos se ale po dlouhých letech dočkal turnaj určený především celkům z nižších soutěží pokračování,“ vysvětlil Dušan Šnelly z havlíčkobrodského softbalového klubu.
Do Havlíčkova Brodu dorazilo devět týmů z celé republiky a za letního počasí si turnaj všichni účastníci užili. Do nedělních bojů povolali všichni medailisté extraligové posily na nadhoz, včetně domácích, kteří představili posilu áčka, Venezuelce Gadiela Jesuse Carrilla. Prvenství nakonec vybojovali Hippos Legends, v jejichž dresu se objevila celá řada hráčů, kteří Hrochy v roce 1990 založili.

  • Facebook
  • Twitter