Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Technoparty v Meziříčku podle policie zatím bez problémů

/
/
/
1323 Zobrazení



V pátek 10. srpna odstartovala v Meziříčku na Třebíčsku prvním dnem technoparty, podle informací policistů ji navštívilo přibližně jeden tisíc návštěvníků a v lokalitě parkuje zhruba 300 vozidel.  

„Policistům se zvýšeným dohledem podařilo zajistit průjezdnou silnici, která kolem areálu Brázdova mlýna prochází a je v současné době vzhledem k opravě jiné komunikace využívána jako obousměrná objízdná trasa. Policisté prováděli také dopravní kontroly, při nichž odhalili řidiče, který byl pod vlivem drog. Jednalo se o cizince, kterému policisté uložili kauci.
V nočních hodinách na místě zasahovala zdravotnická záchranná služba, při manipulaci s rozkládací židlí si totiž jedna z návštěvnic amputovala článek prstu. Zraněné mladé ženě po přijetí oznámení poskytovala pomoc do příjezdu zdravotníků policejní hlídka, která byla v tu dobu nejblíže, mladá žena byla převezena do nemocnice,“ popsala události prvního dne z pohledu Policie ČR Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že do současné doby probíhá technoprodukce bez narušení veřejného pořádku a nadále budou policisté v lokalitě dohlížet na jeho dodržování, provádět hlídkovou činnost, kontrolovat řidiče a dohlížet na dopravu.

  • Facebook
  • Twitter