Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Technoparty na Třebíčsku stále probíhá, policisté zadrželi tři řidiče pod vlivem drog a alkoholu

/
/
/
483 Zobrazení



Na technoprodukci v Meziříčku na Třebíčsku byl z neděle 12. na pondělí 13. srpna podle informací policistů přibližně jeden tisíc návštěvníků a v lokalitě parkovalo zhruba 250 vozidel. Policisté dohlíželi na veřejný pořádek, zajišťovali průjezdnost silnice a kontrolovali řidiče.

„Ve večerních hodinách odhalili řidiče, který usedl za volant pod vlivem alkoholu. Jednalo se o cizince, který měl téměř jedno promile alkoholu, policisté mu uložili kauci. U jiného řidiče byl při kontrole pozitivní test na zjištění návykových látek, muži policisté zadrželi řidičský průkaz a přestupek na úseku dopravy dále řeší.
Dnes před třetí hodinou v noci kontrolovali policisté vůz Mercedes Benz, jeho řidič, cizinec, byl pod vlivem alkoholu i drog a směřoval zpět do své země. Před jízdou popíjel alkohol, užil marihuanu, amfetamin a kokain a byl značně unavený, v silničním provozu by tak představoval pro ostatní účastníky i sám pro sebe velké nebezpečí. V další jízdě už cizinec nesměl pokračovat, přišel o řidičský průkaz a jeho protiprávní jednání policisté dále řeší,,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že v nočních hodinách přijali policisté další dvě oznámení na rušení nočního klidu, kterými se zabývají. V pondělí budou policisté v lokalitě dohlížet na dodržování veřejného pořádku, provádět hlídkovou činnost, kontrolovat řidiče a dohlížet na dopravu.

  • Facebook
  • Twitter