Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Silně opilý řidič havaroval v Pacově

/
/
/
800 Zobrazení



V úterý 7. srpna odpoledne havaroval na silnici II/129 v Pacově sedmašedesátiletý řidič osobního auta Suzuki Vitara, který projížděl silnici II/129 po Žižkově ulici směrem do centra. 

„Odbočoval vpravo na parkoviště u tamního obchodního domu a přitom se plně nevěnoval řízení vozu a narazil do zaparkovaného osobního auta Ford Focus, které poškodil. U řidiče policisté zjistili dechovou zkoušku 2,83 promile alkoholu v dechu. Opakované měření vykázalo také pozitivní hodnoty – 2,63 a 2,94 alkoholu v dechu. Řidič se poté na výzvu policistů podrobil ve zdravotnickém zařízení lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že se při nehodě nikdo nezranil a vznikla hmotná škoda ve výši 70 000 korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

  • Facebook
  • Twitter