Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Šachový turnaj dětí Oudoleň 2018

/
/
/
1353 Zobrazení



Čtvrtý ročník šachového turnaje dětí prvního stupně základních škol pořádala v úterý 24. dubna MŠ a ZŠ v Oudoleni společně s manželi Chvojkovými a dalšími rodiči a obce Oudoleň v sálu místního kulturního domu. Zúčastnilo se ho 52 chlapců a děvčat ze z Lipnice nad Sázavou, Přibyslavi, Lípy, Okrouhlice, Lučice, Havlíčkova Brodu a Oudoleně.

Turnaj se hrál na sedm kol s tempem 15 minut pro každého hráče na partii ve sportovním duchu a bojovný do poslední partie. V konečném pořadí čtyři hráči vybojovali šest bodů a o pořadí rozhodlo pomocné hodnocení ve prospěch Tomáše Koumara ze ZŠ Wolkerova Havlíčkův Brod, který v posledním kole porazil Vítka Fencla ze ZŠ Okrouhlice, třetí místo domácí Vojtěch Zvolánek, všichni tři obdrželi poháry, medaile, diplom a věcnou cenu. S bramborovou medailí se musel spokojit Patrik Kocman ze ZŠ V Sadech Havlíčkův Brod.

Nejlepší malí šachisté

V kategorii děvčat zvítězila Alžběta Zvolánková ze ZŠ Oudoleň, když vybojovala 5,0 bodů, na druhém místě se umístila Tereza Vodičková ze ZŠ Štáflova Havlíčkův Brod, třetí Adéla Celarová ze ZŠ Okrouhlice. Všichni účastníci turnaje obdrželi perníkovou medaili a věcnou cenu. Turnaj řídil pomocí losovacího programu Mojmír Smejkal z Přibyslavi.

 

 

Medailisté podle kategorií
Do 8 let

Chlapci: 1. Kvido Wasserbauer – ZŠ V Sadech, Havlíčkův Brod 2. Marek Doležal – ZŠ Oudoleň 3. Daniel Srba – ZŠ Lípa
Děvčata: 1. Lenka Zvolánková 2. Ema Marková 3. Ivana Kozárová (v

šechny MŠ Oudoleň)

Do 10 let
Chlapci: 1. Tomáš Koumar – ZŠ Wolkerova Havlíčkův Brod 2. Vítek Fencl – ZŠ Okrouhlice 3. Vojtěch Zvolánek – ZŠ Oudoleň
Děvčata: 1. Alžběta Zvolánková 2. Hana Zvolánková (obě ZŠ Oudoleň) 3. Anna Kadlecová – ZŠ Okrouhlice

Do 12 let
Chlapci: 1. Milan Švec – ZŠ Lípa 2. Patrik Pfeffer – ZŠ V Sadech Havlíčkův Brod 3. Martin Lang – ZŠ Lipnice nad Sázavou
Děvčata: 1. Tereza Vodičková – ZŠ Štáflova Havlíčkův Brod 2. Adéla Celarová – ZŠ Okrouhlice 3. Zdeňka Kameníková – ZŠ Lípa

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Facebook
  • Twitter